13.7 C
Medemblik
3 juli 2020 09:30
Medemblik Actueel.

Sportverkiezing huldigt Westfriese Olympiërs

Regionieuws – Huldiging van de Westfriese sporters die deelnemen aan de Olympische Spelen. Dat is een extra onderdeel in het programma van het Sportgala met de Westfriese Sportverkiezingen, komende zondag in schouwburg Het Park in Hoorn.

De Westfriezen die in augustus in Rio de Janeiro op de Spelen in actie komen zijn de zeiler Coen de Koning en atlete Nadine Visser. Bij de Paralympics is zwemmer Bas Takken van de partij. Alle drie de sporters behoren ook tot de genomineerden over 2015.

De organisatie van Westfriese Sportverkiezingen 2015 is klaar voor het grootse finale spektakel op zondagmiddag 10 januari in Het Park in Hoorn. Niemand minder dan onze ‘gouden’ wielrenster Marianne Vos zal daar diverse prijzen uitreiken.

Programmaleider Gerard Berkhout is er opnieuw in geslaagd om met grote zorgvuldigheid en behulp van velen een tot op de minuut ingevulde manifestatie te maken, waardoor de honderden bezoekers van dit sportfestijn van een wervelende en opwindende sportmiddag kunnen genieten.

De sportverkiezingen West-Friesland staan dit jaar in het teken van de Olympische Spelen, een thema dat tijdens het gehele evenement op allerlei wijze wordt uitgedragen en gepresenteerd.

Het Sportgala kan georganiseerd worden dankzij de financiële ondersteuning van het regionale bedrijfsleven en de Westfriese gemeenten. Het sportspektakel wordt doorspekt met een scala aan show en entertainment met verrassende en flitsende dance acts van Minh Zoen en Double V. One Pair zorgt voor de muziek, en zorgvuldig samengestelde beamerpresentaties onderstrepen waar het allemaal om draait.

Het programma begint om 14.30 uur, de zaal is een half uur eerder geopend, en na afloop is er nog alle gelegenheid om de sporters en belangstellenden te ontmoeten in de foyer van Het Park.

De entree (met gratis garderobe en consumptie in de pauze) kost vijf euro. Aanmelden en meer informatie: www.westfriesesportverkiezing.nl

Reageren via facebook