Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio

Gewonde door aanrijding op kruising

HOORN – Een 19-jarige automobilist uit Grootebroek is zondagmiddag 16 september rond 17.00 uur op een verkeerslicht geknald op de Provincialeweg N506 in Hoorn. Het éénzijdige verkeersongeluk gebeurde bij de kruising met de Rijnweg. De verkeerslichten vielen na de botsing uit.

Naar het ziekenhuis vervoerd
De bestuurder, die geen rijbewijs had, werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de aanrijding in onderzoek. De zwaar beschadigd auto is door bergingsbedrijf Rood afgesleept.

Bericht gaat onder de foto’s verder

Door de klap raakte de automobilist van de Provincialeweg af en reed een verkeerslicht omver. Ambulancepersoneel bracht één persoon naar het ziekenhuis.

Reageren via facebook