Medemblik Actueel.

Ongevallen

90-jarige fietster gewond bij ongeval Wervershoof

WERVERSHOOF – Bij een ongeval op het kruispunt Simon Koopmanstraat/Kagerdijk is vrijdagmiddag een 90-jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw raakte dusdanig ernstig gewond dat zij naar het ziekenhuis in Hoorn moest worden gebracht.

De vrouw stak over bij de oversteekplaats toen zij werd aangereden door een auto. Een in de haast opgeroepen traumaheli werd weer afgemeld, deze bleek niet nodig te zijn. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

De vrouw reed met haar elektrische fiets en zag een auto bestuurd door een 74-jarige vrouw over het hoofd. Door de aanrijding kwam de vrouw hard op de grond terecht. In eerste instantie leek het ernstig te zijn zodat ook de traumahelicopter werd opgeroepen. Na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek dit niet nodig te zijn en is zij naar het ziekenhuis in Hoorn vervoerd.

Reageren via facebook