Opstartproblemen voor Opperdoes JO9-1

OPPERDOES – Afgelopen weekend was de 2e wedstrijd voor de beker. Zou de bekerdroom uiteen spatten na dit weekend? Bij winst zijn we door en bij een gelijkspel of verlies was het afwachten geblazen..

Een verslag van Bruce Blanchard

Vol met goede moed kwamen de jongens het veld op. Echter was VZV even wat frisser en fruitiger dan we hadden verwacht en ze kwamen op een 0-2 voorsprong. Het gevecht voor de bekerdroom was begonnen.
De rug werd gerecht en de aansluitingstreffer werd gemaakt door Koen W, 1-2.Zou dit het begin zijn van een wederopstanding? Hessel brak door over de flank en schoot maar eens, door de benen van de keeper en 2-2!
VV Opperdoes is weer alive and kicking, David had het op zijn heupen en schoot de 3-2 prachtig tegen de touwen.

Toen vond de spelbegeleider het mooi geweest en floot voor de rust. Tijd voor een kleine teambespreking en wat limonade. Vol met goede moed gingen we het veld weer op, echter verloren wij de eerste duels.Hierdoor kwam VZV weer vrij voor de keeper en schoot de 3-3 tegen de touwen.

We gingen er weer voor. Koen de L. zette een geweldige aanval op, om deze zelf af te ronden, 4-3! Het tiki taka spel wat er langzaam in wordt geslepen begint zijn vormen aan te nemen, via heel wat schijven kwam de bal bij Rens. Hij wachtte eventjes en haalde daarna verwoestend uit, 5-3! De machine had even wat olie in de motor gekregen en Koen W. had de tijd om een plek uit te zoeken, schoot en 6-3!

Het slotakkoord was voor Hessel en hij ramt de bal na een mooie aanval tegen de touwen, 7-3. Toen verslapten we eventjes en lieten VZV weer in de wedstrijd komen, 7-4. Het werd nog even billenknijpen maar er vielen geen doelpunten meer.

Eindstand 7-4 en VV Opperdoes is door in de beker (en tot op heden nog ongeslagen).

Reageren via facebook