Medemblik Actueel.

De laatste bekende foto van Niels Dudink, gemaakt door 1 van zijn slachtoffers (Foto aangeleverd)
De laatste bekende foto van Niels Dudink, gemaakt door 1 van zijn slachtoffers (Foto aangeleverd)

Niels Dudink laat spoor van ellende achter….

MEDEMBLIK – De spoor van ellende die notoire oplichter Niels Dudink heeft achtergelaten is met geen pen te beschrijven. Van het oplichten van eigen familie tot het leegroven van spaarpotjes van kinderen, Niels Dudink kon het allemaal niet schelen.

Wij spraken met diverse slachtoffers van Niels Dudink en over de schade die zij hebben gehad van zijn oplichtingspraktijken. Zo vertelde 1 van zijn slachtoffers dat ze hem heel lang de kans heeft gegeven om zelfs in termijnen het geld wat hij haar schuldig is terug te betalen maar ook vertelde 1 van zijn slachtoffers dat hij hem het liefst aan de hoogste boom ziet bungelen na alles wat hij gedaan heeft.

Opnieuw voor de rechter.

Niels Dudink zal zich opnieuw voor de rechter moeten gaan verantwoorden voor zijn daden, en nu hij vast zit zal hij ook verplicht gaan worden om bij de rechtzaak aanwezig te zijn om zo de rechter te gaan uitleggen over zijn oplichtingspraktijken.  Wanneer deze zitting zal plaatsvinden is nog onduidelijk. Het Openbaar Ministerie is nu eerst bezig met alles voor te bereiden voor deze rechtzaak.

Reageren via facebook