Neergeschoten 4-jarig jongetje niet meer in levensgevaar.

ZWAAG – Het 4-jarig jongetje dat afgelopen zondag door een nog onbekende persoon met een luchtbuks werd neergeschoten is niet langer in levensgevaar, maar de kogel zit nog wel steeds in zijn lichaam meldt de politie.

De politie heeft nog geen enkel benul over de identiteit van de schutter en de mogelijke reden van de schutter, maar dat het een enorme klap binnen het gezin van het jongetje is, is wel duidelijk. Ook de buurt leeft volledig mee met het gezin en het 4-jarig jongetje.

Lees ook: Vierjarig jongetje beschoten, kogel zit nog in zijn lichaam

De politie laat weten dat het buurtonderzoek nog maar weinig heeft opgeleverd en roept nogmaals getuigen op zich te melden via 0900-8844 maar als u liever anomiem wilt blijven dan belt u met 0800-7000.  Beter zou zijn als de schutter zich uit eigen beweging komt melden op het politiebureau in Hoorn.

Reageren via facebook