Weerbericht Medemblik met vandaag veel zon, later ook wat stapelwolken

MEDEMBLIK – Vandaag start de meterologische herfst maar ook de eerste dag van een periode van fraai nazomerweer met veel zon en temperaturen van rond de 20 á 21 graden.

Wij krijgen te maken met een hogedrukgebied die bij ons voor rustig en mooi nazomerweer gaat zorgen. Vandaag veel zon en een middagtemperatuur van 20 mogelijk al 21 graden. De wind is zwak 2Bft, en waait uit het noordoosten. In de nacht naar zondag koelt het sterk af en daalt de temperatuur tot onder de 10 graden.

Zondag wederom een zeer zonnige dag met een middagtemperatuur van 22 graden en een vrij matige 3Bft, wind uit het noordoosten. In de avond en nacht naar maandag komt er bewolking onze regio binnendrijven waardoor de nachttemperatuur zo rond de 14 graden gaat uitkomen.

Na zondag zeker t/m zaterdag veel ruimte voor de zon maar er zijn ook stapelwolken, het blijft droog en met een temperatuur van 20 á 21 graden en een vrij matige noord/noordoostelijke wind is het heerlijk nazomerweer.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook