15.6 C
Medemblik
5 augustus 2020 10:14
Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Zeker 3 doden en gewonden bij zeer ernstig ongeval Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Bij een zeer ernstig ongeval in Anna Paulowna, gemeente Hollands Kroon,  zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker 3 mensen omgekomen en twee (zwaar) gewond geraakt meldt de veiligheidsregio. 

Het ongeluk gebeurde op de het kruispunt van de Sportlaan en de J.C. Geerlingslaan en vrijwel voor de deur van sporthal Veerburg die direct is opengesteld als opvanglocatie, meldt Hollands Kroon Actueel. De 3 dodelijke slachtoffers en de twee gewonden zaten allen in 1 auto.

Volgens de veiligheidsregio zijn er geen andere auto’s bij betrokken, de politie onderzoek de oorzaak van het ongeval.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?