Menu – Bonensalade met gegrilde vis
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 200 g diepvriestuinbonen of
- 200 g tuinbonen
- 200 g sperziebonen
- 200 g diepvriesdoperwten
- 4 kabeljauwfilets
- 1 citroen (sap)
- 6 eetl. olijfolie
- 1 bosje verse munt (alleen de blaadjes)
- 1 bosje verse basilicum
- 1 teentje knoflook (gehakt)
Instructions
- Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten.
- Giet af en spoel kort onder koud water. Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
- Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
- Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.
Reageer