Zakkenrollers actief op de kermis in Medemblik

MEDEMBLIK – Wij krijgen zojuist meldingen binnen dat er zakkenrollers actief zouden zijn op de kermis in Medemblik. De zakkenrollers zouden zich vooral richten op mobiele telefoons. 

Een bezoeker van de kermis in Medemblik merkte dat zijn mobiele telefoon miste, en via ‘zoek mijn mobieltje’ konden ze de telefoon traceren en de dader, een vrouw, achterna rennen. Deze gooide, waarschijnlijk gewaarschuwd door een handlanger, de telefoon in het gras en maakte vluchtte weg.

Gaat u dus naar de kermis in Medemblik, houdt u dan uw mobiele telefoon op een andere plek bij u dan in uw achterzak.  Het beste is deze in een tasje te doen en pas open maken als u de telefoon nodig hebt. Bel ook altijd de politie op 112, als u zakkenrollers ziet..

Reageren via facebook