21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 17:34
Medemblik Actueel.

Jordy van Workum (Foto via skeelernieuws.nl)
Jordy van Workum (Foto via skeelernieuws.nl)

Uitslagen EK-inline skating, hoe doen de ‘Medemblikkers’ het.

MEDEMBLIK – In het Belgische Oostende wordt dit weekend het EK inline-skaten gehouden en vanuit de gemeente Medemblik is een stevige delegatie daar aanwezig.. Hadden we al 2 zilveren plakken voor Jordy van Workum en Benthe Kerkhoff wat een mooi begin is van de medaillereeks.

500 meter Team Sprint jongens

Aan de start Ivo De La Porte (Oostwoud) en Bart Klaver die op de zesde plaats eindigden. Kampioen werden Ivan Galar en Javier Larrasoain uit Spanje, en onze zuiderburen Niels van Haaren en Robbe Beelen wisten voor eigen publiek het zilver te pakken. Andrea Cremaschi en Marco Bedon grepen voor Italië de bronzen plak.

500 meter Team Sprint Junioren

En daar is zilveren plak nr. 2 voor Jordy van Workum, samen met Marijn Schepenkamp wist hij nipt achter het duo uit Tjechie te eindigen, als je het in millimeters moet gaan berekenen zal het maar een paar millimeter zijn het verschil. Derde het duo Filippo Scotto en Vincenzo Maiorca uit Italië.

10KM afvalrace junioren

En dat is medaillie nr. 3 voor Jordy, deze keer geen zilver maar de bronzen plak op de 10km afvalrace. De onderlinge afstanden zijn echt maar minimaal, tussen Jordy en de kampioen Francesco Palumbo uit Italië zit maar viertienden van een seconde. Nr. 2 werd de uit Tjechie afkomstige Zdenek Sejpal

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?