Niels van de Gulik treedt samen met zijn band Niels, Joost en Jos Electric Band op in de Schoof. Gegarandeerd een avond gezelligheid! (Foto: aangeleverd)

De Schoof staat bol van muziek tijdens ‘Kermuzpop’

WERVERSHOOF – Nog nooit kermis gevierd in Wervershoof? Dat moet snel veranderen! Kom van 17 tot en met 21 augustus naar het West-Friese dorpje en maak mee hoe daar kermis wordt gevierd. Dat is een herinnering voor het leven!

De Schoof heeft een fantastisch programma op zondag 19 augustus van 15.00 tot 01.30 uur. Wat te denken van Sitting on Thorns, een alternatieve rockband uit de omgeving van Bovenkarspel. De band speelt eigen werk en een aantal covers en bestaat uit Silvian Groot – gitaar en zang, Frank Ruiter – leadzang en bas, Swen Broersen – gitaar en Frank Mol – drums. Drie drie-mans rockband Mr Stone & the Black Dogs is opgericht in 2015 en beklom al diverse podia met hun energieke muziek die sterk beïnvloedt is door de jaren 60 en 70.

Het dak gaat eraf! Zes enthousiaste muziekliefhebbers vormen de band Just Us uit Hoorn. Ze ontmoetten elkaar tijdens een open dag op het OSG en hebben al diverse optredens achter de rug. Kratje Bier begon in 2015 als geintje met drie mafkezen, bier en gitaren. Naast een selectie aan covers speelt de groep voornamelijk eigen nummers. Black, Brotherson, Lane is een drie-mansformatie, bestaande uit Justin Swart, Rick Laan en Kees Broersen, en speelt een eigentijds, verrassend repertoire. Een van hun eerste optredens in deze bezetting.

De band Soldaat, uit Hoogkarspel en omgeving, laat herkenbare muziek uit deze tijd horen. Covers van onder meer Pearl Jam en Kings of Leon. De muziek van Sven Reus wordt omschreven als een mix van pop en singer-songwriter, met invloeden van Ed Sheeran, Ben Howard en Milow. Het publiek kan van de Niels, Joost en Jos Electric Bandgenieten, met hun unieke repertoire. Met Jos Kolenberg op gitaar, Auke Haaksma op bas en Richard Heijerman op drums. Vele oude popklassiekers passeren de revue. Een programma voor een mega gezellige avond. Mis het niet!

De Schoof biedt op kermismaandag een heerlijke dag voor jong en oud. Wie doet ermee met prijs-klaverjassen en -sjoelen, aanvang 13.30 uur. En daarna om 18.00 uur gezellig nazitten met Gerard Koedooder, hij speelt op eigen wijze herkenbare muziek op zijn accordeon, onder meer ‘golden oldies’ en Nederlandstalige meezingers.

Vier kermis in de Schoof en kom naar Kerkelaantje 1 in Wervershoof.