Medemblik Actueel.

Weerberichten

Het weer voor Medemblik met vandaag wisselend bewolkt met zon

MEDEMBLIK – Vandaag start met aanvankelijk eerst nog veel bewolking waaruit mogelijk eenn spatje neerslag kan vallen maar de bewolking gaat in de loop van de dag deels oplossen en komt de zon te voorschijn. Met een middagtemperatuur van 23 graden en een matige, 4Bft, wind uit het westen tot zuidwesten is het prima te doen buien. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 17 graden.

Donderdag wordt een warme dag, de wind draait naar het zuiden/zuidwesten en neemt zeer warme lucht met zich mee, deze warme lucht bereikt ons maar deels, met 24 á 25 graden is het wel gedaan, in grote delen van Nederland loopt het kwik weer op richting de 30 graden. ’s Middags neemt de bewolking vanuit het westen toe en neemt ook de kans op een regen- en/of onweersbui toe, donderdagavond en nacht kan het dan gaan regenen.

Vrijdag ook nog kans op een buitje en met 20 graden is de vrijdag tevens de koudste dag van de week. Het weekend verloopt vrij normaal voor de tijd van het jaar. Zaterdag nog kans op een spatje regen maar dat zal niet veel zijn en met 21 graden is het met de temperatuur ook wel in orde.

Zondag 22 graden en een matige wind uit het westen tot zuidwesten. Wel is op beide dagen veel bewolking aanwezig waardoor de zon maar met mondjes maat te zien zal zijn.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook