-1.7 C
Medemblik
25 januari 2021 10:29
Medemblik Actueel.

Kijkdag Schor Den oeverKijkdag Schor Den oever
Kijkdag Schor Den oever

Kijkdag Schor Den oever

DEN OEVER – Op zaterdag 18 augustus organiseert Natuurvereniging Wierhaven een kijkdag bij het Schor van Den Oever. Tussen 10 en 16 uur kun je terecht op het nieuwe waddenbelevingspunt in de Waddenhaven waar leden van de natuurvereniging je graag iets vertellen over de omgeving en laten we jullie zoveel mogelijk zien in en rondom dit gebied.

Lepelaars die voedsel zoeken, Sterns die het gebied gebruiken om te rusten, Zeehonden die op zandbanken aanmeren en vlinders die langs de pier vliegen. Met wat geluk krijgen we ook nog bezoek van een ijsvogel.

Met behulp van goede verrekijkers heb je kans om alles wat vaak op afstand zit eens rustig te bekijken. Voor meer informatie kan men terecht op onze website www.wierhaven.nl of via Facebook. Aanmelden is niet nodig.

Reageren via facebook