15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:26
Medemblik Actueel.

Word digitaal fit in seniorweb leercentrum O&O Midwoud

MIDWOUD – Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? Zoals uw foto’s bewerken en er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet of e-mailen? Vanaf een beginnerscursus tot Excel bieden wij cursussen aan.

U leert het bij O&O computercursussen, het SeniorWeb Leercentrum in Midwoud. Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van onze vrijwilligers. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Onze lessen en cursussen beginnen weer vanaf vrijdag 5 oktober. Er is een ochtend en een middagcursus. Het adres van ons Leercentrum is: Molenwoid 15 in Midwoud. Voor meer informatie Cisca Groeneveld 0229 201519, SeniorenNKL@ziggo.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?