Medemblik in het teken van de 'middeleeuwen'

Medemblik staat zaterdag in het teken van de ‘middeleeuwen’

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag vindt in het Bagijnhof te Medemblik alweer de laatste Zomermarkt van dit seizoen plaats. Ook dit keer kunt u rekenen op een gezellige braderie met een gevarieerd aanbod kramen en sfeervol themaplein.

Dit keer is het thema “Middeleeuwen”, waarbij u op het plein voor het voormalig postkantoor wordt verwelkomt door ridders en jonkvrouwen. De tin- gieter, stro vlechtster, bestek smid, touwslager en andere ambachtlieden demonstreren u trots een ambacht uit de tijd van Grote Pier.

Het middeleeuws maal zorgt voor een unieke sfeer. Ook voor de jongsten is er voldoende vertier. Zij kunnen zich vermaken met het knuffelen van konijntjes of een ritje maken op de pony’s.

De aanvangstijd van de markt is 10.00u en de eindtijd 17.00u.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer informatie: info@promoject.nl.

 

Reageren via facebook