Medemblik Actueel.

Helaas zonder kampvuur🔥 ivm de warmte, maar dat mag de pret niet drukken! Gezellig met elkaar chocolade melk drinken en ontbijtkoek eten! Vandaag zijn we naar het meertje geweest en lekker gezwommen!🏊

Gepostet von JoMeGiNi Nibbixwoud am Sonntag, 22. Juli 2018

JoMeGiNi kamp 2018 werd 1 groot feest voor jeugd Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Zaterdag 21 juli vertrokken wij richting Lunteren voor een kampweek met 104 kinderen en 36 leidings. Bij aankomst beginnen de oudste kinderen met het opbouwen van hun tentjes en de jongste kinderen leggen hun bedjes klaar in de blokhut. Ondertussen begint de leiding met het koken van het avondeten, na het eten is het tijd voor het zaterdagavond spel. Een wandeling door het bos, maar het was niet zomaar een wandeling. De kinderen moesten met elkaar frisbeen en ondertussen ook nog vragen beantwoorden. Aan het eind van de wandeling, moest er een woord gemaakt worden. Dat was voor sommige groepjes nog een lastige uitdaging. De jongste kinderen leren de leiding kennen door het namenspel te spelen.

Na een warme chocolademelk en een ontbijtkoekje is het tijd om naar bed te gaan. Zondag is het oudste kamp naar het zwembad geweest, even lekker afkoelen. Dit jaar hebben we ook weer thema’s bij de beide kampen. Het jongste heeft het thema ‘Middelleeuwen’ en het oudste ‘Jungle’.

Als wij dit stukje schrijven, hebben we nog maar twee dagen gehad van het JoMeGiNi kamp. Er staan nog vele leuke dingen op het programma, zoals: het zwembad, fietstocht, vossenjacht, dropping, spokentocht, sportdag, feestavond en natuurlijk de bonte avond.

Zaterdag 28 juli komen wij weer aan in Nibbixwoud! Jullie kunnen ons volgen via onze Facebook en Instagram. Tot dan en geniet allemaal nog lekker van de rust in het dorp J.

Reageren via facebook