6.8 C
Medemblik
21 januari 2021 12:41
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Fotoreportage kermis Medemblik donderdag.

MEDEMBLIK – Kermis in Medemblik, en ondanks dat de weergoden niet erg meewerken en het afbreken van 1 attractie puur uit veiligheid, is donderdag dan de kermis in Medemblik in alle hevigheid losgebarsten.

Onze huisfotograaf Pascal van As is er alle dagen bij om foto’s te maken, ziet u een foto die u wilt nabestellen, dat kan via www.pascalvanas.nl. Klik op de foto als u niet de slideshow wilt zien.

Foto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van As

Reageren via facebook