17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 20:12
Medemblik Actueel.

Peuterspeelzaal het Speelkasteel heeft de zomervakantie ingeluid.

MEDEMBLIK – De afgelopen weken hebben de peuters heel veel geleerd over kleine kriebelbeestjes. Ze hebben erover gelezen, gezongen, geknutseld en ze uiteraard ook in het echt bewonderd in ons kleine bloementuintje. Ook met het eindfeest stonden deze toverachtige kleine beestjes nog centraal.

Veel peuters kwamen verkleed in een lieveheersbeestjespak, een mooie vlinderjurk of een bijenkostuum. Met het buitenspelen hebben ze getoverd met water dat ineens alle kleuren van de regenboog kreeg. Het fruitmoment werd voor één keer vervangen door het versieren van een prachtig vlindertaartje waarvan de peuters hebben gesmuld en als slotstuk van de dag was er een heel spectacel in de grote speelzaal.

Juf Ans had een échte toverstaf gevonden en probeerde daarmee te toveren… Maar oh, oh, als je geen echte toverfee bent met een toverboek, kan het mis gaan! Juf Ans had onze Pukken (onze klassenvriendjes) in spinnetjes veranderd en daarbij de toverstaf gebroken! Wat nu?? Daarna toverde ze ook zichzelf nog weg maar kwam er daarna een echte toverfee die alles weer in orde maakte! Eind goed, al goed? Jazeker: deze toverfee toverde ook voor alle peuters een ijsje tevoorschijn én een heuse toverstok zodat de peuters de hele zomervakantie mooi weer voor iedereen tevoorschijn kunnen toveren 😉

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en kijken alvast weer uit naar het nieuwe peuterspeelzaaljaar waarin we weer genoeg nieuwe avonturen zullen beleven! Komen jullie dan ook?

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?