De kofferbakmarkt van Rotary Koggenland werd vorig jaar druk bezocht. Kom dit jaar ook en steun het goede doel. (Foto: aangeleverd)

Rotary kofferbakmarkt Avenhorn

AVENHORN – Rotary Koggenland verzorgt zondag 2 september van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat ook dit jaar naar de stichting Bake for Life.

De Rotary kofferbakmarkt is een ouderwets gezellige en sfeervolle markt op de laatste zondag van de zomervakantie. Een prima gelegenheid om met vrienden, buren en familie vakantieverhalen uit te wisselen op het horecaplein, waar men kan genieten van muziek en diverse versnaperingen te koop zijn. Ook daarmee steunt men het goede doel. Kinderen vermaken zich op het springkussen en de brandweer geeft spectaculaire demonstratie.

Ruim de zolder, garage, schuur of huis op en kom naar de Rotary kofferbakmarkt om alle spullen te verkopen. Niets aan te bieden? Loop dan langs de aangeboden spullen om te kijken of er wat leuks tussen zit. Een kraam huren voor 35 euro, verenigingen slechts 15 euro? Aanmelden kan via info@rotarykoggenland.nl. Kosten toegang auto: 15 euro, 17,50 euro voor een busje, 5 euro voor een kleine aanhanger en 7,50 voor een grote aanhanger. Deelnemende voertuigen zijn vanaf 08.00 uur welkom op het kofferbakmarktterrein.

Meer nieuws is te vinden op www.facebook.com/rotarykoggenland.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.