Medemblik Actueel.

Veel politie bij de winkel van Action in Blokker (Foto: Theo Annes)
Veel politie bij de winkel van Action in Blokker (Foto: Theo Annes)
Politie

Politie zoekt getuigen overval Action Blokker

Blokker – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkelbedrijf aan de Westerblokker in Blokker. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 09.15 uur waren er personeelsleden en zo’n dertig klanten in de winkel aanwezig toen een man het pand binnenkwam. De man liep naar een kassa en bedreigde de kassière met een wapen. De man eiste geld. De kassa ging echter niet open, waarna de man er vandoor ging.

Bekijk ook de reportage die verslaggeefster Daphne Jacobson maakte

Tijdens de overval vluchtte de klanten naar de achterzijde van de winkel, waar zij in het magazijn werden opgevangen door personeel. Er raakte bij de overval niemand gewond. De overvaller is een man met een donkere huidskleur. Hij ging gekleed in een blauwe hoody (trui met capuchon) en een blauwe joggingbroek. De man droeg gezichtsbedekking.

Lees ook: Overvaller Action Blokker gebruikte mogelijk een vuurwapen

De politie komt graag in contact met mensen die de overval hebben gezien, of de bewuste overvaller voor of na de overval in de omgeving hebben gezien.

Reageren via facebook