14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:55
Medemblik Actueel.

Doreen van gezonde jonge vrouw naar doodzieke vrouw door beet van een teek

Bingo-actie voor Lyme-patiënte Doreen groot succes

MEDEMBLIK – Gebeten door een teek en inmiddels een chronische vorm van de ziekte van Lyme: het overkwam Doreen (30). Tal van klachten, verkeerde diagnoses en inmiddels aan huis gekluisterd. “Ik lig bijna de hele dag op bed, omdat ik constant moe ben en veel pijn heb.”

Om de behandeling van deze ziekte mogelijk te maken organiseerden vrienden en familie van Doreen van Bale-Bouwman een bingo-avond om zo geld op te halen voor de stamcelbehandeling in Duitsland. Een stamcelbehandeling is de enige mogelijkheid om haar kwaliteit van leven te verbeteren. De bingo-avond was een groot succes en leverde een bedrag op van 6.754 euro. Doreen is goed op weg om haar behandeling te bekostigen, maar zij heeft nog ongeveer 8.000 euro nodig.

Geef haar een kans op een beter leven met haar gezin. Help en stort een donatie op www.lopenvoorlyme.nl/team/loop-doreen-lyme-heen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?