8.8 C
Medemblik
22 september 2020 10:22
Medemblik Actueel.

Westfriesgasthuis stijgt van plaats 41 naar 21 op ranglijst beste ziekenhuizen van Nederland

REGIO – Waar het Westfriesgasthuis vorig jaar nog op een middelmatige 41e plaats stond mogen ze vandaag zichzelf op de borst kloppen. Het AD heeft vandaag weer de jaarlijkse top 100 van Nederland beste ziekenhuizen bekend gemaakt. Het Waterlandziekenhuis in Purmerend waar het Westfriesgasthuis mee gaat fuseren staat op de 51e plaats ruim onder het Westfriesgasthuis.

Het AD maakt voor deze ranglijst gebruik van diverse bronnen zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Zorginstituut Nederland. De ziekenhuizen in Nederland zijn verplicht mee te werken en gegevens aan te leveren.

De volledige score van het Westfriesgasthuis kunt u hier lezen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?