Betaald parkeren bij IJsbaan ‘De Westfries’ niet afgeschaft

HOORN – De motie van het CDA waarin werd opgeroepen om het betaald parkeren bij IJsbaan ‘De  Westfries’ af te schaffen heeft het niet gehaald. In de motie riep het CDA op het sporten en bewegen meer te stimuleren en betaald parkeren bij een gebouw als een schaatsbaan is dan niet echt een zetje in de rug om daar heen te gaan.

Het CDA ziet het betaald parkeren dan ook als een drempel om juist niet naar ‘De Westfries’ te gaan en dat er door veel gebruikers van de ijsbaan al tijden wordt geroepen om het betaald parkeren af te schaffen.

Helaas mocht het niet zo zijn, de motie werd weggestemd en het betaald parkeren bij de IJsbaan blijft.   Het nieuwe schaatsseizoen start zoals altijd medio september.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.