Weerbericht Medemblik – vanmiddag zonnig en lekker warm

MEDEMBLIK – De dag begint nog met vrij veel bewolking maar deze gaat in de loop van de ochtend meer en meer oplossen zodat het vanmiddag vrijwel onbewolkt is en de temperatuur daardoor kan oplopen naar een graad of 23. De wind aait uit het noorden tot noordwesten en is vrij matig van kracht, 3Bft.

De nieuwe week begint aanvankelijk met op maandag en dinsdag wat bewolking en een temperatuur die op dinsdag achterblijft bij de rest van de week, er is zelfs een klein kansje op een enkel spatje regen op dinsdag maar dat zal enkel een druppel op de gloeiende  plaat zijn en waarschijnlijk is het al eerder verdampt voor het de grond heeft geraakt. 

Overdag temperaturen van 21 graden op maandag, 19 graden op dinsdag maar daarna gaat de temperatuur weer snel richting de 23 á 24 graden overdag en in de nachten dalend naar 14 graden. De wind blijft waaien uit het noorden tot noordoosten en is vrij matig, 3Bft, van kracht.

Door de aanhoudende droogte blijft het neerslag tekort stevig oplopen en gaan wij zelfs richting een nieuw record voor onze regio.  Door deze oplopende droogte is er in grote delen van Nederland al een beregeningsverbod voor de landbouwers ingesteld.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation

Reageren via facebook