Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met buien en perioden met zon

MEDEMBLIK – Na een onstuimige zondag met veel bewolking en geregeld buien, pakken we de komende week weer een paar droge en rustige herfstdagen mee. Helemaal droog blijft het niet en met de temperatuur is het ook niet echt genieten. 

Vandaag vallen er in de ochtend nog enkele buien, in de middag is er ook wat ruimte voor de zon en wordt het droger. In de loop van de avond komt er een nieuw front met regen onze kant op en vallen er enkele buien. De middagtemperatuur is met 14 graden normaal te noemen voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het westen.

Dinsdag trekt een gebied met regen over en is het bewolkt en druilerig. Woensdag en donderdag verlopen vrijwel droog met soms wat zon. Vanaf vrijdag is het opnieuw wisselvallig. De temperatuur schommelt eerst nog rond normaal, 14 tot 16 graden maar na vrijdag komt hier een negatieve verandering in. De temperatuur komt vanaf het weekend amper meer boven de 12 graden uit en later volgende week schommelt de temperatuur zelfs rond de 10 á 11 graden.

Reageer op dit onderwerp