Foto aangeleverd

27e editie van Huttendorp Sijbelbroek!

Benningbroek/Sijbekarspel Afgelopen weekend vond de 27e editie van huttendorp Sijbelbroek plaats. ’s Ochtends  verzamelden de kinderen bij DESS en namen ze afscheid van hun ouders. Op het zonovergoten land van Klaas Vlaar, naast zwembad  ’t Ploetertje begon het jaarlijkse timmerspektakel. Ruim 125 kinderen en 50 vrijwilligers waren van de partij.

Het thema van dit jaar was ‘Wie is jouw Held?!’ ,en daar werd goed op ingespeeld door de kinderen en vrijwilligers. Veel kwamen verkleed en zelfs een aantal hutten waren geïnspireerd op superhelden zoals Superman en Mega Mindy!

Het mooie weer zorgde voor een prachtige Huttendorp (Foto aangeleverd)
Het mooie weer zorgde voor een prachtige Huttendorp (Foto: Marinda Muntjewerff)

Vanwege het prachtige weer waren er extra drinkmomenten en werd er volop met zonnebrand gesmeerd om iedereen goed te beschermen tegen het felle zonnetje. Gelukkig was het niet te warm waardoor alle activiteiten aan bot kwamen, zoals de  spelletjesmiddag,  bonte avond en natuurlijk het nachtspel in het bosplan. Het nachtspel vormde het sluitstuk van de zaterdagavond en daarna konden de kinderen de nacht doorbrengen in de eigen gebouwde hut!

De volgende morgen werd begonnen met heerlijk zwemmen in zwembad ’t Ploetertje  en daarna was het traditiegetrouw tijd voor de vossenjacht! Rond de klok van half drie werd door Klaas en Wendy Vlaar de hutten gejureerd en vervolgens kon er gesloopt worden. Alle ouders die meehielpen bedankt!

Namens het bestuur van huttendorp bedanken wij alle kinderen, sponsors en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de 27e editie van huttendorp Sijbelbroek. Iets waar een klein dorp groot in kan zijn!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.