Vandaag schijnt de zon geregeld maar zijn er ook wolkenvelden

WESTFRIESLAND – Door de toch vrij standvastige noordelijke/noordwestelijke wind zal ook vandaag de middagtemperatuur zo rond de 22 graden komen te liggen, voor velen een stuk beter dan de 28 tot 30 graden die in grote delen van Nederland vandaag gaat worden behaald. Vanochtend eerst nog vrij veel bewolking maar dat lost in de loop van de ochtend grotendeels op waarna de zon vrijspel gaat krijgen. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 12 graden.

Het weekend verloopt vrij zonnig maar op zaterdag zijn er toch ook nog wat wolkenvelden die de zon verhullen. De wind waait nog steeds uit het noorden en is vrij matig van kracht, 3Bft. De temperatuur loopt op naar 22 graden op zaterdag en 21 graden op zondag. De nachttemperaturen schommelen zo rond de 12 á 13 graden.

De nieuwe week is overwegend zonnig met een op maandag en dinsdag naar het noordwesten draaiende wind waardoor vooral op dinsdag de temperatuur iets achter zal blijven met 19 graden. De rest van de week schommelen de temperaturen net zoals de afgelopen dagen rond de 21 á 22 graden.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation

Het weer voor de aankomende 14 dagen met mooi zomer weer, later toenemende kans op een bui
Het weer voor de aankomende 14 dagen met mooi zomer weer, later toenemende kans op een bui

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.