20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 12:19
Medemblik Actueel.

Doe ook mee met het West-Fries Kampioenschap Bommetje. Veel hilariteit en gezelligheid. (Foto: aangeleverd)
Doe ook mee met het West-Fries Kampioenschap Bommetje. Veel hilariteit en gezelligheid. (Foto: aangeleverd)

Het West-Fries Kampioenschap Bommetje in Zwembad De Spetter

ABBEKERK – Voor de vierde keer organiseert zwembad De Spetter het West-Fries kampioenschap Bommetje! Dit jaar vindt dit evenement plaats op zondag 8 juli! Iedereen kan meedoen! Er is een categorie tot 16 jaar en een categorie 16+.

Voor degenen die de hoogste Spetters teweeg brengt zijn er per categorie 3 prijzen te winnen. Ook is er per categorie een originaliteitprijs, voor de uniekste sprong of uniekste springer. Verkleden mag! Je mag kiezen of je van de hoge of lage duikplank wilt springen.

Het programma is als volgt:

  • Vanaf 13 uur: Inspringen
  • 13.30 uur: Voorrondes kinderen en uitreiking originaliteitprijs
  • 14.15 uur: Voorrondes volwassenen en uitreiking originaliteitprijs
  • 15.00 uur: Halve finale kinderen
  • 15.30 uur: Halve finale volwassenen
  • 16.00 uur: Finales en prijsuitreikingen

(Het programma kan i.v.m. de weersomstandigheden gewijzigd worden.) Opgeven kan tot en met vrijdag 6 juli, bij de kassa van het zwembad. Deelname is gratis, voor toegang tot het zwembad gelden de reguliere tarieven.

Reageren via facebook