16.3 C
Medemblik
24 september 2020 18:15
Medemblik Actueel.

Benefiet ten behoeve van Stichting Bikers4all
Benefiet ten behoeve van Stichting Bikers4all

Benefiet ten behoeve van Stichting Bikers4all

HOORN – Stichting Bikers4all is een non-profit organisatie die al vele kilometers heeft gereden in het oosten van Nederland. Sinds een paar jaar komen er steeds meer aanvragen voor ritten vanuit andere delen van het land binnen. Zij zijn begonnen als een groep vrienden die zich inzetten tijdens ritten van anderen en van henzelf. Voor hun stond veiligheid op de weg en het bijeenhouden van de groep voorop tijdens alle ritten die zij begeleid hebben. Deze manier van rijden hebben zij zelf ontwikkeld en door de jaren heen wat verbeterd.

Tijdens het Benefiet op 30 juni is de middag speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar. Er zijn die middag diverse activiteiten, zoals onder andere schminken, ballengooien, stokvangen en als hoofd evenement kun je een rondje achter op een motor of trike. Hiervan kun je zelfs een professionele foto laten maken zodat de kinderen er een leuke herinnering aan overhouden. Nieuw dit jaar zijn de, speciaal voor Bikers4all ontworpen, ‘Grabbel-Bob’ grabbelton én de ‘Adopteer een knuffel of beer’ bak! Er wordt die middag gewerkt met een activiteitenkaart. Deze zal bij de stand van Bikers4all verkrijgbaar zijn.

De avond is vanaf 16 jaar en staat in het teken van livemuziek en een veiling. Voor de veiling staan er al een aantal stukken op Facebook. Deze stukken zullen tot een bepaalde tijd online geveild worden en het eindbedrag wat op Facebook staat zal het startbedrag worden op de veiling tijdens het Benefiet. De muzikale invulling van die avond zal worden verzorgd door allround zangeres ‘Soraya’, de rock band ‘Backyard Bandits’ en de rock/punk band ‘We Are The Reason’. De kaartverkoop voor het avondprogramma zal beginnen om 19.30 uur. Er zal gewerkt worden met evenementenbandjes.

Het Benefiet zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018 en wordt gehouden bij Manifesto Holenweg 14C 1624PB Hoorn. Het middagprogramma loopt van 13.00 tot 17.00 uur en het avondprogramma is van 19.30 uur tot middernacht. U betaalt slechts €5,- voor de activiteitenkaart. Hierop staan maar liefst acht activiteiten vermeld! De entree voor de avond is slechts €7,50.

Zet het in uw agenda en zorg dat u erbij bent. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.bikers4all.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/Stichting-Bikers4all-Non-profitorganisatie-460416910676818/. Beiden worden regelmatig bijgewerkt. Zo blijft u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Benefiet. Voor onze online veiling gaat u naar het onderdeel evenementen op onze Facebookpagina.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?