Workshops Salsa in Het Sint Pieter

MEDEMBLIK – Vrijdagavond 15 juni kun je meedoen aan een Salsa & Bachata workshop. Deelnemers genieten van een swingende avond en hebben geen ervaring en ook geen danspartner nodig.

Dansavond met Salsa

Deze dansavond is een initiatief van Malinda Bruyns van Het Sint Pieter en Lara Oud-Weel uit Wervershoof, eigenaresse van Dansevents. Lara: “Samen dansen is leuk. Het verbindt en brengt positieve vibes die we allemaal nodig hebben en verdienen. Of je nu alleen komt, met vrienden, buren of familie. Iedereen is welkom. Het drukke leven, ook op social media, even achter ons laten. Daarom zet ik me, samen met Malinda en de docenten, graag in om geinteresseerden een gezellige avond te bezorgen.” 

Het Sint Pieter

Het Sint Pieter is een veelzijdige locatie in het centrum van Medemblik. Zij bieden onderdak aan een groot aantal verenigingen en organiseren regelmatig leuke evenementen voor jong en oud. De prachtige grote zaal is het feestelijk decor voor deze workshop.Malinda: “Het idee om hier een aantal dans avonden voor volwassenen te organiseren sprak mij gelijk aan. Het is uniek in onze regio en biedt gezelligheid op een laagdrempelige manier. Uiteraard zorgen wij er voor dat een hapje en een drankje niet ontbreekt, dat hoort er toch ook bij. Ik zie de deelnemers heel graag naar huis gaan met een grote glimlach op het gezicht!”.

Over Dansevents

Begin dit jaar startte Lara Oud-Weel evenementenburo Dansevents dat is gespecialiseerd in dansworkshops en feesten voor particulieren en bedrijven. Swingende evenementen met open inschrijving of op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een vrijgezellen- of bedrijfsfeest, familie- of vriendendag, bruiloft en kinderpartijtje. De workshops vinden plaats op diverse locaties in West-Friesland. Voor absolute beginners tot dansfanaten en in vele verschillende dansstijlen.

Workshop Salsa & Bachata: vrijdag 15 juni 19.30 – 21.30 uur €15,00. Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar dansevents.nl

Reageren via facebook