2 C
Medemblik
18 januari 2021 03:32
Medemblik Actueel.

Ridders en jonkvrouwen gezocht: Kasteel Radboud zoekt vrijwilligers!

MEDEMBLIK – Kasteel Radboud, verdedigingswerk en toevluchtsoord van vele generaties, is er nog steeds voor iedereen. Om dat zo te houden is hulp nodig, daarom is de stichting Kasteel Radboud hard op zoek naar vrijwilligers. Heb je zin om ons te komen helpen, kom dan op zondag 10 juni naar onze Vrijwilligersdag! Deze begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Je kunt dan kennismaken met onze vrijwilligers, het kasteel bekijken en  een beeld krijgen van wat het werken als vrijwilliger bij ons inhoudt.

Wij zoeken!

Hulp bij evenementen & rondleidingen: Kasteel Radboud vormt het toneel voor allerlei feesten & rondleidingen, van bruiloften tot kinderfeestjes en van schoolklassen tot bussen toeristen. Voor al deze groepen zoeken wij mensen die het leuk vinden om onze bezoekers gastvrij te ontvangen. En uiteraard ook om de individuele bezoekers te ontvangen.

Handige aanpakkers. Vind je het leuk om mee te bouwen en mee te denken over tentoonstellingen die regelmatig georganiseerd worden? Ook dan ben je van harte welkom.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?

Een prachtige, eeuwenoude werkplek, een goede sfeer in een team van enthousiaste en gezellige vrijwiligers. We stellen eigen initiatief en actief meedenken enorm op prijs en bieden daar alle ruimte voor. Daarnaast organiseren we eveneens activiteiten waarmee we onze waardering naar de vrijwilligers toe laten blijken.

Interesse? Meld je dan aan als vrijwilliger! Kom naar onze Vrijwilligersdag en/of meld je aan via vrijwilliger@kasteelradboud.nl  onder vermelding van je contactgegevens en de activiteiten die je zou willen uitvoeren. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Reageren via facebook