Medemblik Actueel.

De brandweer controleert de garagebox (Foto: Pretletter Media)
De brandweer controleert de garagebox (Foto: Pretletter Media)

Brand in garage, restaurant Misfits loopt minimale schade op

MEDEMBLIK – De brandweer is vanmiddag met 2 blusvoertuigen naar brand in een garagebox aan het Gedempt Achterom geroepen.  In de garagebox staat een auto en deze is waarschijnlijk in de brand geraakt. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en is nu bezig met beluchten van de garage.

De brand werd ontdekt door personeel van Misfits die in het magazijn een vreemde lucht roken, later bleek dat de auto van de voormalige eigenaar van de Twee Schouwtjes in de brand stond. De brandweer heeft de brand kunnen blussen voor deze uitslaand werd. 

Vasco Zeilemaker, eigenaar van Misfit, vertelt aan Medemblik Actueel hoe zijn compagnon in het magazijn was en een hele vreemd lucht rook, eerst dacht hij nog dat iemand sterretjes had afgestoken maar het werd al snel duidelijk dat er brand was..  De rook heeft bij Misfits zoveel schade veroorzaakt dat deze zeker t/m zondag gesloten is.

Update: Eigenaar Vasco Zeilemaker laat weten dat na een grondige inspectie is besloten dat Misfits toch gewoon open blijft. op de schrik na is het restaurant gelukkig ongeschonden uit de brand gekomen.

Aam de voorkant bij restaurant Misfits is de rook ook duidelijk zichtbaar (Foto: Pretletter Media)
Aan de voorkant bij restaurant Misfits is de rook ook duidelijk zichtbaar (Foto: Larissa Kip)

Reageren via facebook