16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 11:01
Medemblik Actueel.

StadsBrouwerij Radboud op weg naar winst

MEDEMBLIK – Voor de vierde keer op een rij wordt het Populairste Bier van Noord-Holland gekozen tijdens het bekende en terugkerende NH-Bierverkiezing. Deze verkiezing is gekoppeld aan het Bierfestival 16 Juni in Alkmaar.

Op deze dag wordt live op tv de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. Maar liefst 41 brouwerijen uit heel Noord-Holland doen mee.  Ook de nieuwe Medemblikse brouwerij ‘’Stadsbrouwerij Radboud’’ maakt een grote kans om te winnen. Dit terwijl de Brouwerij nog maar een jaar open is. 

Stadsbrouwerij Radboud doet dit jaar mee met hun biertje genaamd Weizen.  Om deze wedstrijd te winnen hebben zij uw stem hard nodig. Via de onderstaande link kiest u uw favoriete bier en stuurt u het formulier digitaal op.  Je maakt zelfs nog kans op een “Noord-Hollands Bierpakket”.   

Bekijk ook de video: Het duurde 200 jaar maar Medemblik heeft weer een eigen bierbrouwerij

Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op zaterdag 16 juni naar het Noord-Hollands Bierfestival in de Grote Kerk in Alkmaar. Daar wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Help Stadsbrouwerij Radboud aan de winst en stem ‘’Radboud Weizen’’ via de volgende link  https://nhmedia.fbapp.io/nh-bierverkiezing-2018

Het initiatief voor de stadsbrouwerij kwam van Piet Goverse en Dolf Klarenburg. Met hun knowhow zijn ze een kennistank voor brouwer Jelle Aaij, gastheer Lars Kuipers, verwelkomt iedere bezoeker als ‘host’ en door zijn innemende jovialiteit voelt iedereen zich snel thuis in het proeflokaal aan het Gedempt Achterom in Medemblik. “En dat is eigenlijk wat wij zijn, een proeflokaal. Mensen die nieuwsgierig zijn naar ons nieuwe bier, komen gezellig langs om te proeven, daarnaast zijn natuurlijk ook frisdrank en een heerlijk kopje koffie of thee verkrijgbaar met een plankje lekkere worst of kaas.

Dagjesmensen, toeristen en uiteraard alle mensen uit de omgeving in en om Medemblik kunnen voor een rondleiding kiezen en het bierproces aanschouwen. “We zijn er puur om hen te entertainen, we zijn geen lunchroom of horecagelegenheid”, vertelt Raymond. “Het zou wel mooi zijn om samen te werken met de horeca ondernemers in Medemblik. We kunnen elkaar versterken tijdens het hoogseizoen.

Help Stadsbrouwerij Radboud aan de winst en stem ‘’Radboud Weizen’’ via de volgende link  https://nhmedia.fbapp.io/nh-bierverkiezing-2018

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?