25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 22:00
Medemblik Actueel.

Spiro Musica treedt op in het Groene Kerkje in Lambertschaag (Foto aangeleverd)
Spiro Musica treedt op in het Groene Kerkje in Lambertschaag (Foto aangeleverd)

Spiro Musica in het Groene Kerkje Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – Spiro Musica is een kamerkoor uit Hoorn, dat liederen zingt van klassiek tot modern, religieus en profaan, van Bach tot Bacharach en The Beatles. Het repertoire wordt meerstemmig uitgevoerd, meestal a capella en soms ook begeleid door een pianiste of organist. Dit alles onder de inspirerende en enthousiaste leiding van Hilda Wiarda. Het koor is groot genoeg voor een karaktervol geluid, en klein genoeg om overal te passen. Het koor bestaan pas sinds 2012, maar heeft de ambitie om het beste kamerkoor van West-Friesland te worden!

Het koor telt momenteel 23 leden tussen de 30 en 65 jaar en zingen is de passie die ons bindt. Ze vinden het leuk om tijdens de repetities ook de zangtechniek te verbeteren om zo met elkaar het beste uit dit koor te halen.

Spiro Musica treedt op bij culturele evenementen in de regio (zoals de Open Monumentendag en Herberg Hoorn), en in kerkdiensten, maar geeft bijvoorbeeld ook huisconcerten of kamerconcerten. Eén keer per seizoen geeft Spiro Musica een eigen concert.

  • Zondag 3 juni 2018
  • 11.00 uur 
  • Entree: € 10,00 incl. appeltaart
  • Onder 15 jaar: € 2,50

Reageren via facebook