Na 30 jaar verlaat Frank Groot zijn De Twee Schoutjes

De Twee Schouwtjes wordt Misfits!

MEDEMBLIK –  De Twee Schouwtjes in Medemblik krijgt na ruim 30 jaar Frank Groot als eigenaar een nieuwe eigenaar en nieuwe naam. Frank Gorter en Vasco Zeilemaker hebben deze week de papieren voor de overname van het restaurant getekend en mogen zich nu de trotse eigenaar noemen van een horecagelegenheid in Medemblik

Misfits!

Op de naam en eigenaren na zal er niet veel gaan veranderen behalve dat nu overdag er een luchroom bij gaat komen gerund door jongens en meisjes die net even wat meer aandacht nodig hebben dan leeftijdsgenoten. Door ze een opleiding aan te bieden maakt ook deze groep jongeren een betere en grotere kans op een baan in de maatschappij.  ’s Avonds is Misfits! dan weer gewoon het restaurant zoals De Twee Schouwtjes nu al is, met de vertrouwde personeelsleden met in de keuken natuurlijk zoals altijd Stefan, Kevin en Kas en de bediening door de huidige bediening. 

Binnenkort leest u op Medemblik Actueel een uitgebreid interview met Frank Groot en zijn vrouw.