Update Wonen in een echt Slot? in Twisk kan het niet meer.

TWISK – Het voormalige woonhuis van pianist Wibi Soerjadi en daarna als restaurant ’t Twiskerslot tot 2020 beter bekend onder Landgoed ’t Twiskerslot staat alweer een mooi tijdje te koop. Volgens de makelaar kan dit prachtige historische pand in zijn geheel of gesplitst worden gekocht, zowel als woonhuis en/of als stolpboerderij.

Een sprookje

Dat sprookje begint aan de voorzijde van de woning; het vooraanzicht van de woning zou rechtstreeks uit een verhaal van de Gebroeders Grimm gekopieerd kunnen zijn. Een imposant exterieur met sierlijke details. De pirons, de glas-in-lood elementen, de torenspits en de gekleurde bakstenen. Allemaal zorgen zij voor dit buitengewone aanzicht. De herkenbare teleurstelling van wakker worden op het hoogtepunt van uw droom… Het is niet alleen een teleurstelling, maar voelt ook onafgerond. Maar hoe bijzonder is het om een droom werkelijkheid te laten worden? Dat kan op ’t Twiskerslot!

Interesse ? zorg voor een goed gevulde portomee, de vraagprijs is namelijk 1.350.000 euro kosten koper. Meer informatie over het ’t Twiskerslot bij Klaver Makelaardij

Update: Zojuist het bericht gekregen dat zowel het voorhuis als de stolp zijn verkocht.. De gelukkige kopers hebben toevallig vanochtend het koopcontract gekregen

Foto: Klaver Makelaardij

Reageren via facebook