7.5 C
Medemblik
30 november 2020 21:58
Medemblik Actueel.

Wonen in Nibbixwoud?, schrijf je in voor 1 van de 5 kavels

NIBBIXWOUD – De kavelverkoop van het voormalig SEW-terrein in Nibbixwoud is begonnen. Er zijn vijf vrijstaande kavels te verkopen, kavelnummers 3, 5, 7, 9 en 10. Voor de twee-onder-een kap-woningen kunnen geïnteresseerden zich gezamenlijk inschrijven met de aanstaande buren op kavels 11/13 of 15/17.

Inschrijven

Tot en met 25 mei heeft iedereen de tijd om zich in te schrijven. Bij te veel animo gaan we loten onder toezicht van een notaris.  

Meer informatie of vragen?

Informatie over prijzen, procedures, gasloos bouwen en de inschrijfformulieren zijn te vinden in de verkoopbrochure. Deze is online te downloaden via www.medemblik.nl/sew.Hebt u vragen? Stuur deze dan naar 

Reageren via facebook