Medemblik Actueel.

Boek ‘Lieve Madelief’ nu te koop

MEDEMBLIK – Madelief was twee jaar toen moeder Susanne Boon kreeg te horen dat Madelief neuroblastoomkanker heeft. Susanne Boon zag op een dag dat haar dochtertje mank begon te lopen en ging googlelen op ‘tweejarig kind loopt mank’ en wat er daarna allemaal gebeurde heeft vrijwel heel Nederland aangezet om actie te voeren tegen deze vreselijke ziekte.

Lees ook dossier: Madelief

Lieve Madelief is het meeslepende en aangrijpende verhaal over Madelief, verteld door haar moeder. Madelief is een lief, klein en schattig meisje dat op tweejarige leeftijd de diagnose neuroblastoom kreeg. Kinderkanker. Lieve Madelief neemt je mee op de reis van Madelief en haar gevecht tegen kanker. Maar omschrijft vooral ook wat voor effect deze diagnose heeft op een

moeder, haar gezin en de omgeving. Susanne vertelt openlijk over haar gevoel van machteloosheid en haar intense angst om Madelief te verliezen. Lieve Madelief is geschreven in de hoop dat er ooit een dag zal komen dat Madelief oud genoeg is om haar eigen verhaal terug te lezen.

Een verhaal over leven tussen vrees en hoop, maar vooral ook over moed.

Het boek ‘Lieve Madelief’ kunt u via boekenbestellen online bestellen.

Reageren via facebook