Medemblik Actueel.

Schuren bij De Buren Wieringerwerf
Schuren bij De Buren Wieringerwerf
Algemeen

Schuren bij De Buren Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Schuurbrigade keert op 19 mei terug naar Welkom Bij De Buren om de boel hélémaal op z’n kop te zetten! Nadat we laatst eindelijk de eerste glimp van het mooie weer hebben mogen opvangen, dachten wij..  Waarom laten we Schuurbrigade bij De Buren niet tot tropische hoogte stijgen? Figuurlijk dan hé! 

Voor de duidelijkheid – Justin Bieber , Lil Kleine , Shaggy , 50 Cent, Broederliefde én dat ene meisje met die té goeie billen zullen allemaal aanwezig om jou deze Summer Vibes editie door te helpen! 🍑

En zoals Nelly zegt: it’s getting hot in here! 🎵

LINE-UP:

 • 🌈 Team Rush Hour
 • 🍹 AMBASSADORS X MC RIELL
 • 🔆 Guilty DJ-team
 • 🍦 JELLE V BUUREN
 • 🍍 Hosted by HIGHTOWER

Ohja, bij genoeg animo gaat de Schuurbrigade Partybus ook weer geregeld worden! 🚌

 • Wie: SCHUURBRIGADE PRESENTS SUMMER VIBES | BUREN WIERINGERWERF
 • Waar: Cafe Bij De Buren, Brinkweg 15, 1771 CN Wieringerwerf
 • TIjd: 22:00 – 03:00
 • Leeftijd: 16+
 • Entree: € 10,00
 • Muziek: House, Eclectic, Urban, Latin, R&B, HipHop, Afrohouse

Heb je zaterdag al andere plannen, maar wil je wel op de hoogte blijven van alle feesten van de schuurbrigade? Hou dan de facebookpagina van de schuurbrigade in de gaten voor de datums van de volgende edities. https://www.facebook.com/pg/Schuurbrigade/about/?ref=page_internal

Reageren via facebook