12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:08
Medemblik Actueel.

Foto: Nibbix Media

Ongeval Hauwert, auto ramt geparkeerde aanhangwagen

HAUWERT – een auto heeft vanmorgen op de Heemraad Witweg in Hauwert een aanhanger geramd met daarop een kooi van een hijskraan.

De aanhanger stond langs de weg geparkeerd vanwege de werkzaamheden bij een naastgelegen boerderij, de medewerkers van het kraan bedrijf waren net van plan om de kooi van de aanhanger te hijsen toen de auto er tegen aan klapte en de aanhanger bijna in het water gleed na de klap.

De bestuurder van de auto verklaarde de aanhanger pas op het laatste moment te hebben gezien. Gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond, een berger heeft de auto van de aanhanger los gemaakt aangezien deze door de klap tussen het wiel van de auto was komen te zitten en hij daardoor niet in het water is beland.

Het verkeer ondervond door het ongeval enige hinder

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?