20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 18:38
Medemblik Actueel.

jongeren wognum
Feestende jongeren uit Wognum willen geen feesttent tijdens de kermis (Foto: Anne Schouten)

Feesttent Wognum zorgt voor verdeeldheid in het dorp

WOGNUM – Grote verdeeldheid in Wognum nu er waarschijnlijk met de kermis een grote feesttent gaat komen op het nieuwe parkeerterrein van de DEEN supermarkt in Wognum. De kroegbaas van café Stam is niet blij met de plannen en ziet het enige dorpscafé in de problemen komen door de komst van de feesttent.

Verdeeldheid

Onder de jongeren van Wognum is ook veel weerstand tegen de komst van de feesttent, Anne Schouten vertelt tegen Medemblik Actueel: “Er zijn hier bij ons in de omgeving al veel dorpskroegen verdwenen en Stam willen wij graag behouden zeker omdat ze altijd voor iedereen klaar staan.” Anne Schouten is op facebook een actie begonnen tegen de komst van de feesttent in haar dorp. 

Voorstanders

Dat niet iedereen tegen is vertelt Bart Huisman als reactie op de facebookactie gestart door Chris Koenders: “Dit bericht is zeker niet namens heel wognum, er zijn ook genoeg mensen die dit wèl zien zitten. We weten nog niet eens hoe het is uitgewerkt, laten we dàt éérst eens afwachten… Zat mensen die met de kermis niet bij stam komen en op een andere plek met andere opzet misschien wel…”

 

Reageren via facebook