Medemblik Actueel.

Algemeen

Arrestatieteam valt binnen bij Deen Supermarkt in Medemblik

MEDEMBLIK – De politie is met meerdere politiewagens en een politiehelikopters op zoek naar iets dat te maken heeft met een ‘verdachte situatie’ in West-Friesland. Het is niet duidelijk wat die verdachte situatie precies behelst. Dat meldt de politie aan de redactie van Medemblik Actueel. .

De politiehelikopter cirkelt onder andere boven Andijk en Medemblik, melden getuigen. De grote politiemacht viel veel mensen op. Bij het BP-station in Medemblik staan een politieauto en een politiemotor, bij de gat van de dijk staat een politieauto, op de Oosterdijk afslag Droge Wijmersweg staat politie maar ook in Onderdijk, Wervershoof staat opvallend veel politie.

Update: Rond 17:00 uur woensdagmiddag is een arrastatieteam de Deen Supermarkt in Medemblik binnengevallen en hebben daar zeker 2 personen aangehouden.

Update 2: Luuk Grooteman, teamleider bij Deen, vertelde aan onze verslaggever, ” ik zat boven in de kantine toen ik ineens een hoog gegil hoorde en dacht dat er een ongeval was gebeurd. Ik rende naar beneden naar het parkeerterrein maar werd al snel tegen gehouden door leden van het arrestatieteam met de mededeling dat alles onder controle was. Op de grond lag 1 persoon en de tweede persoon zat al in de auto. Het hele gebeuren duurde hooguit 5 á 6 minuten maar het heeft wel veel indruk op mij gemaakt.

Reageer op dit onderwerp