Pearle nu ook in Medemblik

MEDEMBLIK – Judith Kochx, bedrijfsleidster van de nieuwste Pearle vestiging, is een blij mens. Een hele drukke periode waarin veel moest worden geregeld om de winkel op tijd klaar te krijgen voor de opening heeft zij vandaag achter zich gelaten toen vanochtend Pearle de deuren opende.

Het was ook goed te merken dat één van de grootste opticiens van Nederland een vestiging opende in Medemblik, vanaf het moment dat de deuren werden geopend liep het aan en af van de mensen die even een blik kwamen werpen in de nieuwe winkel of hun geluk probeerden bij de kluis waarin een mooie Rayban zonnebril lag te wachten op diegene die de kluis wist te kraken.

Pearle een aanwist voor Medemblik

Met de komst van Pearle naar Medemblik heeft Medemblik er wederom een gerenomeerd winkelbedrijf bijgekregen. Onze verslaggever sprak een collega van Judith Kochx die zelf werkzaam is bij Pearle in Schagen en die wist al te melden dat er zeker 50 klanten van de Pearle in Schagen uit Medemblik en omgeving komen en dat deze vrijwel zeker nu naar de winkel in Medemblik zullen gaan. 

Supertrots

Judith Kochx :  “De winkel wordt prachtig volgens het nieuwste Pearle concept. We zijn dan ook supertrots op onze Pearle Topstore vertelt de nieuwe franchisenemer enthousiast. Het wordt een zeer ruime winkel met de nieuwste collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Topmerken als Versace en Ray-Ban, maar ook exclusieve merken als Heritage en Miki Ninn. Met de nieuwe Pearle Medemblik voorzien wij in de behoefte voor de kop van Noord Holland. De winkel is dan ook groots opgezet met de volledige collectie en voorzien van de nieuwste apparatuur voor een deskundige oogmeting.

Lees ook: Pearle komt naar Medemblik 

Iedereen écht blij

Bij ons draait alles om goede service en deskundig advies. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen” Vertelt Judith. Afgaande op hun enthousiasme en expertise gaan ze daar ongetwijfeld in slagen. “Vanzelfsprekend staan onze deskundige opticiens en contactlensspecialisten altijd klaar, bijvoorbeeld voor een gratis professionele oogmeting. Of voor een servicebeurt van je bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht hebben we de “Altijd Welkom Service.”