Medemblik Actueel.

Koningsdag Medemblik
Algemeen

Oproep: Koningsdag 2018 staat weer op de agenda. Doe je mee?

MEDEMBLIK – Ook dit jaar zijn we met ons kleine groepje enthousiaste mensen druk Bezig een gezellige dag voor jullie neer te zetten. Om deze dag goed en veilig te kunnen laten Slagen zijn we nog hoognodig opzoek naar een aantal mensen die ons willen komen helpen. Dit om koningsdag door te kunnen laten gaan.!!!!

Het zou ook super zijn als dit jaar de Nieuwstraat weer vol zit met de vrijmarkt,  dus klim allemaal de zolder op en verzamel u overbodige spullen en kom op koningsdag naar de Nieuwstraat. Het volledige programma volgt later maar we willen jullie wel vast  doorgeven dat we de dag starten net  als ieder jaar met de wedloop. Dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De hindernis wedloop.

We hebben er een leuk parcours van gemaakt en jullie kunnen je er in teams van 4 personen voor opgeven. Dit kan via de mail: koningsdagmedemblik@gmail.com of via onze pagina op Facebook. Op de dag zelf kan er evt. nog opgegeven worden bij onze kraam op de Nieuwstaat die te hoogte staat van Roumers.

Lukt het niet een team van 4 te maken geef je dan evengoed op en dan zullen we gaan kijken wat we kunnen doen. We hopen dat jullie allemaal massaal reageren .

Reageren via facebook