6.8 C
Medemblik
26 februari 2021 00:44
Medemblik Actueel.

Piet Groot (BAMM)

Met het verdwijnen van BAMM verliest de politiek een unieke politicus

ANDIJK – Bang dat Andijk als aanhangsel van de nieuwe gemeente Medemblik zou worden kwam 4 jaar geleden Piet Groot met de opvolger van Andijks Belang, BAMM. Na vier jaar kwam afgelopen woensdag een einde aan het sprookje van Piet Groot en zijn BAMM toen de uitslag van de allerlaatste stembureau kwam bleek dat de BAMM niet genoeg stemmen had gekregen om nog eens 4 jaar in de raad van Medemblik te komen.

Piet Groot in een reactie tegen Medemblik Actueel: “Jammer, ik had nog wel 4 jaar door willen gaan maar het mocht niet zo zijn.” Piet Groot vertelde verder dat hij zich terugtrekt uit het actieve politieke leven en BAMM overlaat aan de huidige leden van de BAMM. Of die nog doorgaan is nog niet duidelijk.  Ook Piet Groot kon hier geen antwoord over geven.

 

Reageren via facebook