13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 00:34
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Lintje voor brandweerman Erik Smit

WERVERSHOOF – Erik Smit (52) van de vrijwillige brandweer Wervershoof ontving op 18 januari uit handen van wethouder Joset Fit een Koninklijke onderscheiding. Erik kwam op 1 januari 1993 in dienst bij de vrijwillige brandweer van Wervershoof.

Momenteel in de functie van hoofdbrandwacht. Ook is hij negen jaar penningmeester geweest van de brandweer-personeelsvereniging. Voor zijn grote inzet gedurende 26 jaren bij het brandweerkorps Wervershoof is Smit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?