6.3 C
Medemblik
2 december 2020 00:13
Medemblik Actueel.

Kids-dag Wervershoof

WERVERSHOOF – Het aftellen begonnen naar de start van KIDS-dag Wervershoof op zaterdag 7 april a.s.. Tussen 11-16 uur zal deze dag gehouden worden op het Raadhuisplein bij  winkelcentrum De Molenhoek. Er is een gezellige markt en er zijn diverse activiteiten voor de kinderen. Denk hierbij aan zelf taartjes/cakejes maken bij de kraam van Tante Cornelia, schminken door De Schoof en een speurtocht langs alle winkels en natuurlijk nog meer..

En als klap op de vuurpijl is er ook een KIDS BOOTCAMP die door Ton Kolenberg en Patrick Schilperoort gegeven gaat worden. (vooraf aanmelden) Je kan je hier nu al voor opgeven bij Steltenpool Sport (in de winkel of via info@steltenpoolsport.nl, de starttijden zijn 13.00, 13.45 en 14.30 uur.

De sportclubs/verenigingen kunnen deze dag ook hun activiteiten promoten uiteraard. Wil je ook met een kraam staan, dan ben je van harte welkom, laat het weten via winkelierswervershoof@gmail.com of loop binnen bij Schouten Juwelier & Optiek.

Reageren via facebook