Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Openstaande ramen, poortdeuren niet op slot, Wognum is nog niet inbraakveilig

WOGNUM – Dit bleek woensdagavond toen de Kernraad Wognum tijdens de eerste vergadering van 2019 inging op het grote aantal inbraken in Wognum.

Het Wijkteam was hiervoor al samen met de wijkagent Pieter Ootes en medewerkers van de afdeling Opbare Orde door het dorp wezen lopen om te kijken waar en hoe de inwoners van Wognum hun huis beter bestand konden maken tegen inbrekers.

Tijdens deze avond werd er ingegaan op hoe men verdachte situaties kan herkennen en hoe men hier op moet handelen. Maar ook de Whatsappgroepen kregen aandacht, met een Whatsappgroep kunnen buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van verdachte situaties maar ook van onveilige situaties zoals bv open staande ramen en deuren als de bewoners niet thuis zijn.

De kernraad Wognum gaat zich inspannen om samen met de inwoners van Wognum het aantal inbreken terug te dringen om zo het dorp een stuk veiliger te krijgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook