De leukste lokale spaaractie van Nederland: De toppers van Medemblik!

MEDEMBLIK – De spaarplaatjes zijn gedrukt en de spaarboeken liggen in de winkels. Maandag 5 maart is de aftrap van de lokale spaaractie ‘De toppers van Medemblik’ en de deelnemende MEVO-winkeliers zijn er klaar voor! Op ieder van deze ruim 400 plaatjes staat een jeugdlid dat misschien wel úw (klein)zoon/dochter of een kind uit uw naaste omgeving is.

Hoe werkt de spaaractie?

Doe uw inkopen bij één van de deelnemende MEVO- winkeliers in Medemblik- stad en ontvang een gratis pakje met spaarplaatjes. Bij welk bedrag dit is, is per winkel verschillend en kunt u terugvinden op de poster bij de kassa. Het spaarboek kunt u voor € 5,- aanschaffen bij de deelnemende winkels.

De spaaractie is een initiatief van winkeliersvereniging MEVO en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Medemblik. “Als Gemeente Medemblik steunen wij deze spaaractie van harte. Immers wanneer Medemblikkers hun inkopen bewust in eigen stad doen, behoudt de middenstand haar bestaansrecht en blijft het stadscentrum bruisend.”

Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende winkeliers: www.winkeleninmedemblik.nl

Reageren via facebook